Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Управління даними та регуляторна відповідність

Приклади

Покращення відповідності регуляторним вимогам та зрілості даних для регіонального банку

Клієнт: Регіональний банк, США

Тривалість проекту: 6+ місяців

ОГЛЯД

Регіональний банк у США стикався з труднощами в управлінні великим обсягом конфіденційних даних, що призводило до регуляторних перевірок та невдоволення клієнтів. Спочатку керівництво банку було налаштоване скептично, але зрозуміло необхідність автоматизованого управління даними для відповідності вимогам аудитів.

ВИКЛИК

ІТ-відділ та бізнес-аналітики банку мали труднощі з ефективним доступом до даних та їх спільним використанням, що ускладнювало аналіз та звітність. Sprinterra була поставлена задача автоматизувати аналіз та звітність, покращити якість даних, забезпечити безпеку конфіденційної інформації та забезпечити безперебійний доступ до даних у різних відділах відповідно до новітніх регуляторних вимог.

РІШЕННЯ

Sprinterra ініціювала Discovery фазу для визначення стратегічного плану управління даними, включаючи організаційні структури та ролі. Ця фаза включала глибоку оцінку інфраструктури даних банку у фінансовій, бізнесовій та ІТ-сферах. Для вирішення проблем з управління даними Sprinterra впровадила зручний інструмент, що спрощує роботу і контроль через каталогізацію даних, управління метаданими та спільну обробку даних. Ми інтегрували провідні платформи роботи з даними, такі як Snowflake та Salesforce, для створення єдиного джерела даних, що автоматизувало та спростило процеси управління даними в банку, покращуючи регуляторну відповідність та операційну ефективність. Крім того, Sprinterra зосередилася на покращенні можливостей звітності та аналітики, забезпечуючи реальні інсайти та полегшуючи прийняття рішень на основі даних. 

Цей приклад ілюструє, як стратегічне управління даними в поєднанні з передовою технологічною інтеграцією може не тільки забезпечити відповідність регуляторним вимогам, але й значно підвищити операційну ефективність банку та надійність даних, вирішити проблеми з відповідністю та покращити операційну ефективність у фінансовому секторі.

ПЕРЕВАГИ

Цей приклад з практики демонструє, як стратегічне управління даними та запровадження технологічних інновацій можуть перетворити проблеми дотримання нормативних вимог у можливості для підвищення ефективності та прозорості, встановлюючи новий стандарт управління даними в секторі фінансових послуг.

Збільшення продажів і покращення відповідності через управління даними

Клієнт: Карибський банк

Тривалість проекту: 6+ місяців

ОГЛЯД

Карибський банк мав на меті диверсифікувати свої послуги та збільшити продажі по всьому Карибському регіону США, Азії та ЄС. Працюючи зі старою основною банківською системою та інтегруючись з різними платіжними та звітними системами, банк стикався з проблемами через розрізненість даних на різних платформах, включаючи Excel-таблиці. Це призводило до порушень та втрат даних, що спонукало банк впровадити надійну політику управління даними за допомогою Sprinterra.

ВИКЛИК

Банк стикався з розрізненістю даних з різних систем, таких як Core System DB, KYC System, Payment Provider System та AML System, що призводило до непослідовних даних та дублювання. Індивідуальні процеси ETL робили потоки даних непрозорими, а відсутність належної документації ще більше ускладнювала управління даними. Банку потрібне було рішення для оптимізації та автоматизації управління даними з дотриманням галузевих регуляцій.

РІШЕННЯ

Sprinterra розпочала з комплексної фази роботи з даними для ідентифікації та документації ключових джерел даних. Ця фаза заклала основу для надійного управління даними і включала: 

Наш підхід оптимізував процеси управління даними, значно зменшивши щоденні операційні витрати банку та проклав шлях до більш ефективного та раціонального управління даними.

ПЕРЕВАГИ